Alla inlägg den 8 september 2012

Av Hero Australian Shepherd - 8 september 2012 17:04

Länge sedan jag skrev igen

Men nu gör jag ett försök att komma ihåg allt som har hänt  . Jaha redan där va de kört   .

Nä skämt o sidor. Hero o jag har börjat gå en tävlingslydnads kurs. Fan va kul det är.

Min instruktör Göran N är rätt trött på mej redanm   . Nä det är han inte. Jag bara skoja. Men han undrar allt va fan jag har hållt på med. Han tycker att vi borde ha kommit mycke längre i våran träning. O ska sanningen fram så har han ju rätt   .

Men nu JÄVLAR är jag taggad till tänderna. De ska tävlas som aldrig förr!!! (hoppas jag). Vi ska ialf vara med på KM i bruks. Vi har inte platsen framförgåendet o ingen budföring. Men w t f. Vi gör de som träning. Lr jag gör de som träning. Måste veta exat hur nervös jag kommer att vara när de är skarpt läge   .


Men sommaren har vi egentligen inte gjort så mycke. Vi gick en rallylydnads helg kurs. De tycker jag inte var min grej egentligen. Hero älskade de. Men de gör han med allt vi gör tillsammans.  . Vi är som Emil o Alfred.  Vi gör allt för varandra  . Vi har spårat en hel del oxå. De har blivit en del under söndagarna. Hur kul som helst o träffa kompisar spåra träna lite lydnad snacka skit med varandra. Precis så som de ska vara när man håller på med hund  .


Amanda håller på med sin Baloo som förövrigt blir 6 månader idag   . Dom har en otrolig kontakt. De blir absolut en Emil o Alfred där med   . Baloo älskar o spåra. Kommer o gå långt den lilla skiten.


Vi har MH inplanerat den 22/9 ser fram emot de jättemycke. Ska bli spännande o se hur Hero reagerar. Kanske inte alls som jag tror att han kommer att göra. Men de tror jag. Han är ju Mammas pojk   .

Vi har ju även varit på utsällning i Borås. Där fick han VG vilket jag förstog va bra. Där märkte ni va jag var kunnig på detta ämne Utställning  .


Nä, nu blir de till att ge sej av ut i skogen en sväng igen.

Imorgon har vi Lydnads tävling på klubben så då ska vi vara där tidigt o fixa       

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards